Εικαστικό για την ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης"

Οι Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης, μια ταινία του Pedro Almodóvar, έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, τη Δευτέρα 02/09 στις 21.00, στο πλαίσιο του 4ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Ιβάν, που διατηρεί σχέση χρόνων με τη σύντροφο και συνάδελφό του Πέπα, αποφασίζει να τη χωρίσει αφήνοντάς της μήνυμα στον τηλεφωνητή. Η Πέπα τον αναζητά απεγνωσμένα ψάχνοντας εξηγήσεις για τον χωρισμό, αλλά ο Ιβάν παραμένει άφαντος. Στο μεταξύ, η Πέπα συναντά τη γυναίκα του Ιβάν που έχει βγει πρόσφατα από το ψυχιατρείο, ενώ την ίδια στιγμή η Καντέλα, φίλη της Πέπα, έρχεται να μείνει στο σπίτι της, γιατί φοβάται τον τρομοκράτη εραστή της. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό προστίθεται και ο Κάρλος, ο γιος του Ιβάν, που έρχεται στο σπίτι της Πέπα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Μια ταινία γεμάτη απρόοπτες συναντήσεις, παρεξηγήσεις και γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! Πώς συνδέονται όλα αυτά τα πρόσωπα μεταξύ τους και ποια θα είναι η κατάληξη των απρόσμενων συναντήσεών τους;

Σκηνοθεσία: Pedro Almodóvar

 

«Με αυτή την ταινία προσπάθησα να μιλήσω για την εγκατάλειψη, την έλλειψη κατανόησης ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες…Ήθελα να βρω έναν τρόπο να αστειευτώ με τα δικά μου προβλήματα. Το νόημα ήταν να πάρω μια επώδυνη κατάσταση και να την μετατρέψω σε κάτι κωμικό και αστείο».

Pedro Almodóvar

 

Δευτέρα 02/09
21.00

Κατάλληλο για ηλικίες 17+

Είσοδος Ελεύθερη

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο:

Φωτογραφία από το logo του Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας

Δείτε ακόμα

Παρασκευή 13/09, 20:30

Park Your Cinema: Οι Ατσίδες με τα Μπλε (1980)

Περισσότερα