Διαδραστικό εργαστήριο Μελών:‘Ωρα για Σύνδεση - Εικόνα

Έπειτα από την αδράνεια του lockdown, έρχεται σταδιακά η στιγμή να επιστρέψουμε στην κίνηση και να βουτήξουμε στο καλοκαίρι που είναι πλέον εδώ.

Η συνάντηση για τις  προκλήσεις της καθημερινότητάς μας και τις λύσεις τους είναι ένα διαδραστικό 90λεπτο εργαστήριο, με συζήτηση και διαδικτυακές δραστηριότητες για όσους θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την Covid περίοδο, να επικοινωνήσουν, να παίξουν και να συζητήσουν μαζί μας.

Αναλαμβάνουμε δράση, εστιάζοντας στην οπτική του τι δουλεύει για εμάς προσωπικά, μοιραζόμαστε και λαμβάνουμε έμπνευση από τις σκέψεις και τα βιώματά μας κατά την Covid εποχή, εστιάζουμε στα δυνατά σημεία μας και κινούμαστε - γιατί όχι - προς την αλλαγή. 
Σας προσκαλούμε να φέρετε σε αυτή την online συνάντηση την ανοικτή σας διάθεση για γνώση, σκέψη και σύνδεση με άλλα Μέλη της κοινότητας του KΠΙΣΝ!

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Treasure Lab
Εισηγητές: Κρύστα Τζελέπη, ιδρύτρια και Μanaging Partner της Treasure Lab PC, Νίκος Πολίδης, soft-skills trainer και facilitator

Η Κρύστα Τζελέπη είναι ιδρύτρια και Μanaging Partner της Treasure Lab PC, με 20ετή εμπειρία στην εκπαίδευση & ανάπτυξη στελεχών. Eξειδικεύεται στο coaching από το 2004, με διεθνείς πιστοποιήσεις στο Co-Active Coaching, Solution Focused Coaching & Solution Focused Team Coaching.  Kατέχει το διεθνές accreditation- PCC από το 2010, με εμπειρία coaching πάνω από 2.400 ώρες.  Είναι Πρόεδρος του International Coaching Federation - ICF Greece Chapter για το 2021. Χρησιμοποιώντας το co-creation & την εστίαση στα δυνατά σημεία, σχεδιάζει με τους συνεργάτες της καινοτόμα & πρακτικά προγράμματα ανάπτυξης ηγεσίας & διαχείρισης αλλαγής, για μεγάλους οργανισμούς. Έχει αναπτύξει εκατοντάδες στελέχη για να γίνουν leaders/coaches, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγχρόνως υποστηρίζει ανώτερα στελέχη και επι κεφαλής εταιριών, μέσω δομημένων προγραμμάτων executive coaching. Με σπουδές στην Ψυχολογία & Masters από το Τufts University,  κατά τη δεκαετία 1990-2000 εργάστηκε ως HR Mgr Marks & Spencer & Country Learning Manager Citibank.

Ο Νίκος Πολίδης ειδικεύεται ως soft-skills trainer και facilitator, με πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ. Είναι πιστοποιημένος ως Master Neuro-Linguistic Programming Coach (NLP), Solution Focused coach και facilitator της LEGO® Serious Play® μεθοδολογίας. Επιπλέον, είναι εξουσιοδοτημένος στα διαγνωστικά εργαλεία της Team Coaching International. Έχει εκτεταμένη εμπειρία με μεγάλα groups και εταιρικές ομάδες, αφού μέσα από τις συνεργασίες του με εταιρείες ανάπτυξης στελεχών, στο πελατολόγιό του συγκαταλέγονται εταιρείες από όλους τους επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς κλάδους.
 

Μέσω Zoom 

Τετάρτη 23/06
18.00-19.30

Έως 40 συμμετοχές

Ελεύθερη συμμετοχή με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Οι σύνδεσμοι για τις προκρατήσεις αποστέλλονται στα Μέλη μέσω του SNFCC Members Newsletter.

 

 

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Δείτε ακόμα

Παρασκευή 18/06, 18:00

Members' Talks: Βιώσιμη Γαστρονομία | Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας

Περισσότερα

Τρίτη 22/06, 19:00

Members' Preview Tour στην εικαστική έκθεση: Takis - Κόσμος σε Κίνηση

Περισσότερα