Athens Cocktail Festival 2023 - Εικόνα

Το Athens Cocktail Festival, μετά από την επιτυχημένη περσινή, πρώτη του διοργάνωση επιστρέφει φέτος στις 9 & 10 Ιουνίου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ για να καθιερωθεί πλέον ως το γεγονός - σταθμός για την μεγαλύτερη γιορτή του cocktail στην Αθήνα.

Για ακόμα μία χρονιά, τo Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τα Μέλη του περιορισμένο αριθμό δωρεάν προσκλήσεων ώστε να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Στην πιο φαντασμαγορική βεράντα με την ομορφότερη θέα σε όλη την Αθήνα, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τα ποτά τους ανάμεσα σε 20 διαφορετικά bars με περισσότερα από 40 διαφορετικά cocktails. Μαζί μας οι κορυφαίοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Πάνος Λάκατζης και Άννα Αναστασίου από τον Best Radio 92.6. Happenings, party ατμόσφαιρα, ξεχωριστά αποστάγματα,  φανταστικές μουσικές, αναμνηστικές φωτογραφίες από photo booth, και μια σειρά από επιπλέον εκπλήξεις, σας περιμένουν!

Μάθετε περισσότερα για το Φεστιβάλ εδώ .  

Μεγάλος υποστηρικτής του Athens Cocktail Festival, θα είναι και φέτος τo Schweppes και οι εκατομμύρια γευστικές του μπουρμπουλήθρες για να απολαύσεις τα πιο δροσιστικά long drinks!

 

Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΦΑΡΟΣ | 17.30-23:30

 

Έως 50  προσκλήσεις για τις 09/6– για Μέλη και τον καλεσμένο τους

Έως 30 προσκλήσεις για τις 10/6– για Μέλη και τον καλεσμένο τους

 

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής προεγγραφής, τα Μέλη χρειάζεται να παραλάβουν το βραχιολάκι και τα κουπόνια δωρεάν εισόδου στην εκδήλωση από την Κεντρική Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ τις ημέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ (ώρες 16.30  - 21.00).

Ελεύθερη είσοδος για τα Μέλη με ηλεκτρονική προεγγραφή

 

Είσοδος για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ: Δωρεάν με ηλεκτρονική προεγγραφή (περιλαμβάνει 2 κοκτέιλ/ πρόσκληση)

Είσοδος για το κοινό: €20 (Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας)

 

Οι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών του Ιουνίου ξεκινούν την 01/6 στις 12.00

 

 

Δείτε ακόμα