Εικαστικό για το Πρόγραμμα δια βίου μάθησης Αεί Διδασκόμενοι

Τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ επιστρέφουν σε μια νέα εκδοχή για ενήλικες, μέσα από το πρόγραμμα Αεί Διδασκόμενοι που πραγματοποιείται και φέτος στο ΚΠΙΣΝ. Ελάτε να συνθέσουμε τη δική μας μουσική, να φτιάξουμε φαντ–αστικά τοπία, να ανακυκλώσουμε υλικά και να διερευνήσουμε τον κόσμο της αρχιτεκτονικής και της βιωσιμότητας, με τρόπο απλό, βιωματικό και ψυχαγωγικό: παίζοντας, εξερευνώντας και δημιουργώντας σαν παιδιά!

 

Πειραματίζομαι και εκδίδω το δικό μου artbook

Ένα δημιουργικό πρόγραμμα που μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε τη δική μας αυτοτελή έκδοση, το δικό μας ξεχωριστό artbook (one shot zine). Βασικό περιεχόμενό του είναι η ατομική και συλλογική ταυτότητα. Πώς βλέπουμε τον εαυτό μας στο τώρα; Ποιοι νιώθουμε ότι είμαστε;

Απαντάμε στα παραπάνω ερωτήματα με εικαστικούς όρους και αναπαραστάσεις. Αξιοποιούμε αρχειακό υλικό του ΚΠΙΣΝ, συνθέτουμε και παρουσιάζουμε προσωπικές και ομαδικές αφηγήσεις και στο τέλος, στήνουμε, τυπώνουμε και δένουμε τη δική μας χειροποίητη έκδοση (zine).

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Very Young Contemporary Art/Γιώργος Ρυμενίδης, designer

 

Πέμπτη 16/01
10.00-12.00

Για ενήλικες
Έως 20 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Έναρξη προεγγραφής τη Δευτέρα 06/01 στις 12.00

Το πρόγραμμα Αεί Διδασκόμενοι και τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα

Δευτέρα 13/01, 10:00

Αεί Διδασκόμενοι: Πειραματίζομαι και συνθέτω με αφορμή το Hip Hop

Περισσότερα

Τρίτη 14/01, 10:00

Αεί Διδασκόμενοι: Αθήνα, μία πόλη οικοσύστημα

Περισσότερα

Παρασκευή 17/01, 10:00

Αεί Διδασκόμενοι: Βιώσιμος Πλανήτης

Περισσότερα