Εικαστικό για το Πρόγραμμα δια βίου μάθησης Αεί Διδασκόμενοι

Τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ επιστρέφουν σε μια νέα εκδοχή για ενήλικες, μέσα από το πρόγραμμα Αεί Διδασκόμενοι που πραγματοποιείται και φέτος στο ΚΠΙΣΝ. Ελάτε να συνθέσουμε τη δική μας μουσική, να φτιάξουμε φαντ–αστικά τοπία, να ανακυκλώσουμε υλικά και να διερευνήσουμε τον κόσμο της αρχιτεκτονικής και της βιωσιμότητας, με τρόπο απλό, βιωματικό και ψυχαγωγικό: παίζοντας, εξερευνώντας και δημιουργώντας σαν παιδιά!

 

Αθήνα, μία πόλη οικοσύστημα

Πώς θα ήταν η μελλοντική Αθήνα αν τη βλέπαμε σαν ένα αστικό οικοσύστημα; Θα μπορούσε να τροφοδοτείται από την ενέργεια του πληθυσμού της; Πώς θα ήταν αν τα απορρίμματα αποτελούσαν καινούργια πρώτη ύλη;

Μέσω ενός σύντομου εργαστηρίου design, μαθαίνουμε για το βιώσιμο οικοσύστημα του ΚΠΙΣΝ, καθώς και για τις πρακτικές που ακολουθούνται παγκοσμίως. Στη συνέχεια, καλούμαστε να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε τη μακέτα του οικοσύστηματος της Αθήνας του μέλλοντος.

Σχεδιασμός: Αντριάννα Νάσσου, designer/Χριστίνα Νάσσου, εκπαιδευτικός
Υλοποίηση: Χριστίνα Νάσσου/Λεωνίδας Καπράλος, designer

 

Τρίτη 14/01
10.00-12.00

Για ενήλικες
Έως 20 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Έναρξη προεγγραφής τη Δευτέρα 06/01 στις 12.00

Το πρόγραμμα Αεί Διδασκόμενοι και τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιούνται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα

Πέμπτη 16/01, 10:00

Αεί Διδασκόμενοι: Πειραματίζομαι και εκδίδω το δικό μου artbook

Περισσότερα

Παρασκευή 10/01, 10:00

Αεί Διδασκόμενοι: ΚΠΙΣΝ και 19 ακόμη γράμματα

Περισσότερα

Τετάρτη 15/01, 10:00

Αεί Διδασκόμενοι: Το ΚΠΙΣΝ σε φαντ-αστικό τοπίο

Περισσότερα