εικαστικό με παιδί που ποδηλατεί φορώντας κράνος και διάφορα πολύ χρωμα φυτά

Tα e-bikes αποτελούν το μέλλον  αλλά και το παρόν της αγοράς ποδηλάτου. Όταν οι αποστάσεις γίνονται μεγαλύτερες, οι κλίσεις πιο έντονες ή απλώς όταν κάποιος επιθυμεί να ιδρώνει λιγότερο, η επιλογή ενός ποδηλάτου με ηλεκτρική υποβοήθηση είναι το ζητούμενο.

Με δεδομένο ότι και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προτείνει κίνητρα για την αγορά ενός τέτοιου ποδηλάτου, είναι σημαντικό να γνωρίσει κάποιος το είδος αυτό, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του.

Δοκιμάζουμε ηλεκτρικά ποδήλατα στον ποδηλατόδρομο του ΚΠΙΣΝ. 

Οι βόλτες γίνονται με οδηγούς.
 

Παρασκευή 17/09 | 17:30- 21:10
Σάββατο 18/09 | 17:30- 21:10  

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ 
 

Για ενήλικες 
Έως 10 συμμετοχές ανά 20’
Ελεύθερη συμμετοχή με ηλεκτρονική προεγγραφή
 

Για τη δραστηριότητα στις 17/09, οι προεγγραφές ανοίγουν την Πέμπτη 09/09 στις 12.00
Για τη δραστηριότητα στις 18/09, οι προεγγραφές ανοίγουν τη Δευτέρα 13/09 στις 12.00

 

Για την ασφαλή συμμετοχή τους, οι αθλούμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν, κατά την άφιξή τους στον χώρο διεξαγωγής της δραστηριότητας, αρνητικό αποτέλεσμα test COVID-19 (rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών).

* Από τον προληπτικό έλεγχο με τεστ αντιγόνου για covid19 (PCR, rapid, self test) εξαιρούνται όσοι έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες δόσεις εμβολίου, έχει περάσει διάστημα 14 ημερών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας του εμβολιασμού και επιδεικνύουν το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ 2 έως 6 μήνες μετά τη νόσηση.

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων κατά την  παραμονή σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Πόλεις για Ποδήλατο- Cities For Cycling 

 

Δείτε όλες τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ στο πλαίσιο του European Mobility Week 2021, εδώ

Δείτε ακόμα

Κυριακή 07/04, 21:00

Prima Facie της Suzie Miller | Σκηνική Ανάγνωση επιλεγμένων σκηνών

Περισσότερα