εικόνα με τον χάρτη της Ελλάδας
20 Ιουλίου 2023

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μαθητές όλων των τάξεων συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα και πραγματοποιούν τον σχολικό τους περίπατο σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, πέρα από τα γεωγραφικά όριά του, το ΚΠΙΣΝ συμμετέχει ενεργά στη σχολική ζωή, μέσα από τα ολοκληρωμένα σχολικά προγράμματα σε ψηφιακή μορφή που προσφέρει το SNFCC Class.

Η ψηφιακή πλατφόρμα SNFCC Class, καθώς και η σειρά webinars για εκπαιδευτικούς Ιδέες στη Σχολική Τάξη, σχεδιάστηκαν τη σχολική χρονιά 2020-2021 -μία ιδιαίτερη χρονιά για εκπαιδευτικούς και μαθητές- με στόχο τη διατήρηση και επέκταση της σχέσης του ΚΠΙΣΝ με τη σχολική κοινότητα.

Έκτοτε, εκπαιδευτικοί από κάθε σημείο της Ελλάδας έχουν αξιοποιήσει τις δυνατότητες του SNFCC Class και παράλληλα, χιλιάδες μαθητές έχουν περιηγηθεί στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Κάθε ένα από τα σχολεία που συμμετείχαν στις παραπάνω ψηφιακές πρωτοβουλίες, καθώς και όσα σχολεία της περιφέρειας επισκέφθηκαν το ΚΠΙΣΝ δια ζώσης τη σχολική χρονιά 2022-2023, απεικονίζεται σε αυτόν τον χάρτη.

Στόχος μας είναι τα σημεία του να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, παραμένοντας πάντα δίπλα στη σχολική κοινότητα.

Σας ευχαριστούμε!

 

Ανακαλύψτε τα ψηφιακά σχολικά προγράμματα του SNFCC Class και μάθετε περισσότερα για τα τα διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς Ιδέες στη Σχολική Τάξη.

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα