Fun Dance

Μικροί και μεγάλοι ακολουθούμε τον ρυθμό και τα βήματα της δυναμικής και ευφάνταστης χορογραφίας που μας υποδεικνύει η ομάδα χορού και αφήνουμε το σώμα μας να εκτονωθεί και να εκφραστεί.

Περισσότερα

Μαθήματα ποδηλάτου για παιδιά

Τα μαθήματα ποδηλάτου επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ! Γονείς / συνοδοί, με την καθοδήγηση ενός έμπειρου εκπαιδευτή, βοηθούν τα παιδιά τους να μάθουν ποδήλατο, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη μέθοδο εκμάθησης.

Περισσότερα

Skateboarding για παιδιά

Τα παιδιά κάνουν με ασφάλεια τα πρώτα τους μέτρα πάνω στη σανίδα και εξοικειώνονται με το άθλημα της πόλης, μέσα από αυτοτελή, εισαγωγικά μαθήματα στο κινητό skatepark του Free Movement Skateboarding.

Περισσότερα

Roller Skates για παιδιά

Ψυχαγωγία, γυμναστική ή μεταφορικό μέσο; Τα πατίνια είναι όλα αυτά μαζί! Μέσα από τα αυτοτελή, εισαγωγικά μαθήματα του ΚΠΙΣΝ, τα παιδιά θα εξασκήσουν την ισορροπία τους κάνοντας βόλτες με πατίνια!

Περισσότερα

Καγιάκ στο Κανάλι

Η δραστηριότητα στοχεύει στη γνωριμία με το καγιάκ, ενώ συγχρόνως αποτελεί μια διαφορετική, κωπηλατική ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ!

Περισσότερα

Ομαδικό Παιχνίδι (Football Skills)

Διασκεδαστικές αθλητικές δραστηριότητες με μπάλες, χωρίς βαθμολόγηση, που εστιάζουν στη χαρά του παιχνιδιού και στην ευγενή άμιλλα. Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών/προπονητριών.

Περισσότερα

Αθλητισμός για όλους

Η αθλητική δραστηριότητα του ΚΠΙΣΝ «Αθλητισμός για Όλους» επιστρέφει και έχει στόχο να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τη συμμετοχή των παιδιών με αναπηρία στον αθλητισμό καλλιεργώντας τις κινητικές και γνωστικές λειτουργίες τους. 

Περισσότερα

Mini Basket

Η καλαθοσφαίριση ως ομαδικό άθλημα συνεισφέρει στην ανάπτυξη των στοιχείων της κοινωνικότητας και της συντροφικότητας των παιδιών, παράλληλα με τη φυσική βελτίωση διαφόρων ικανοτήτων τους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το basket μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, ενώ θα βελτιώσουν και θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Περισσότερα

Mini Tennis

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το τένις, μέσω μιας καινοτόμου και διασκεδαστικής πρωτότυπης μεθόδου, με αφετερία το παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες.

Περισσότερα

Mini Volley

Το Ολυμπιακό άθλημα της Πετοσφαίρισης έρχεται να συμπληρώσει τις αθλητικές δραστηριότητες στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του ΚΠΙΣΝ, με τη μορφή του Mini Volley. Αυτή η επιστροφή συνδέεται με τις αρχές της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της βελτίωσης και ανάπτυξης ικανοτήτων, όπως η υποδοχή και η ρίψη μπάλας μέσα από την εξάσκηση τριών βασικών χαρακτηριστικών στοιχείων του αθλήματος: α) τη μετωπική πάσα β) τη μανσέτα γ) το σερβίς από κάτω.

Περισσότερα

Δημιουργική Ενόργανη

Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα και τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή. Επιπλέον, δύο φορές το μήνα παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ασκήσεις δυναμικών θέσεων όπως οι κυβιστήσεις, η αιώρηση, η κίνηση σε βάσεις ισορροπίας, βελτιώνοντας ακόμη και την ευλυγισία τους.

Περισσότερα

Παιχνίδια για οικογένειες

Μία διασκεδαστική δραστηριότητα με παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια. Οι συνοδοί ενθαρρύνονται να παίξουν και να συνεργαστούν με τα παιδιά στο Πάρκο, συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά ερεθίσματά τους και αναπτύσσοντας την ευρηματικότητά τους.

Περισσότερα

Γνωριμία με το σκάκι

Το σκάκι δεν αποτελεί μόνο ένα επιτραπέζιο παιχνίδι αλλά και αποκωδικοποιημένες σκέψεις, ενέργειες, μεθόδους. Έχει στοιχεία από τα μαθηματικά και την ψυχολογία, ενώ ο παράγοντας της τύχης δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα. Το σκάκι δίνει τη δυνατότητα στον σκακιστή να εξασκηθεί στην παρατήρηση, την αυτοσυγκέντρωση και την ικανότητα πρόβλεψης των κινήσεων του αντιπάλου. Κυρίως, όμως, ο σκακιστής μαθαίνει να δείχνει σεβασμό.

Περισσότερα