Μπουγελοδρομίες

Νεροπίστολα, νερόμπομπες, νερομεταφορές σας περιμένουν στο στίβο του Πάρκου για παιχνίδι και διασκέδαση!

Περισσότερα
Water Fight Races  - Εικόνα

Ποδηλατική δράση: Μικροί και μεγάλοι Μηχανικοί

Οι μικροί και οι μεγάλοι «μηχανικοί» μαθαίνουν πώς να αλλάζουν λάστιχο, πώς να καθαρίζουν και να λιπαίνουν σωστά το ποδήλατό τους, πώς να κάνουν μικρορυθμίσεις στα φρένα και τις ταχύτητες αλλά και πώς να ρυθμίζουν σωστά το ύψος της σέλας- όλα αυτά, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο!

Περισσότερα
Cycling activity: Young and old mechanics - Εικόνα

Ποδηλατική δράση: Παιχνίδια δεξιοτεχνίας για παιδιά

Σε ένα «bike park» με 6 διαφορετικές κατασκευές, μέσα από τις οποίες παιδιά και έφηβοι μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητες και την δεξιοτεχνία τους, καλούμε τα παιδιά να κάνουν ποδήλατο με ένα ωραίο και διασκεδαστικό πρόγραμμα που για πρώτη φορά θα παρουσιάζεται στην Ελλάδα!

Περισσότερα
Cycling action: Skill games for children - Εικόνα

Roller Skates για παιδιά

Ψυχαγωγία, γυμναστική ή μεταφορικό μέσο; Τα πατίνια είναι όλα αυτά μαζί! Μέσα από τα αυτοτελή, εισαγωγικά μαθήματα του ΚΠΙΣΝ, τα παιδιά θα εξασκήσουν την ισορροπία τους κάνοντας βόλτες με πατίνια!

Περισσότερα
Roller Skates for kids - Εικόνα

Fun Dance

Μικροί και μεγάλοι ακολουθούμε τον ρυθμό και τα βήματα της δυναμικής και ευφάνταστης χορογραφίας που μας υποδεικνύει η ομάδα χορού και αφήνουμε το σώμα μας να εκτονωθεί και να εκφραστεί.

Περισσότερα
Fun Dance  - Εικόνα

Καγιάκ στο Κανάλι

Η δραστηριότητα στοχεύει στη γνωριμία με το καγιάκ, ενώ συγχρόνως αποτελεί μια διαφορετική, κωπηλατική ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ!

Περισσότερα
Kayaking the Canal - Εικόνα

Στιβομαχίες

Οι Στιβομαχίες επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ και σε προσκαλούν να γνωρίσεις από κοντά τον στίβο και τα κινητικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σκυταλοδρομίες με εμπόδια, στεφάνια, δίσκους ισορροπίας, που στόχο έχουν να κινητοποιήσουν, να διασκεδάσουν και εντέλει να ψυχαγωγήσουν όλους τους μικρούς μας φίλους.

Περισσότερα
Sporting Duels - Εικόνα

Ομαδικό Παιχνίδι (Football Skills)

Διασκεδαστικές αθλητικές δραστηριότητες με μπάλες, χωρίς βαθμολόγηση, που εστιάζουν στη χαρά του παιχνιδιού και στην ευγενή άμιλλα. Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών/προπονητριών.

Περισσότερα
Φωτογραφία που απεικονίζει τη δραστηριότητα football skills

Mini Basket

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το basket μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, ενώ θα βελτιώσουν και θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Περισσότερα
Mini Basket - Εικόνα

Mini Volley

Το Ολυμπιακό άθλημα της Πετοσφαίρισης έρχεται να συμπληρώσει τις αθλητικές δραστηριότητες στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του ΚΠΙΣΝ, με τη μορφή του Mini Volley.

Περισσότερα
Mini Volley - Εικόνα

Mini Tennis

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το τένις, μέσω μιας καινοτόμου και διασκεδαστικής πρωτότυπης μεθόδου, με αφετερία το παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. 

Περισσότερα
Mini Tennis - Εικόνα

Παιχνίδια για οικογένειες

Μία διασκεδαστική δραστηριότητα με παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια. Οι συνοδοί ενθαρρύνονται να παίξουν και να συνεργαστούν με τα παιδιά στο Πάρκο, συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά ερεθίσματά τους και αναπτύσσοντας την ευρηματικότητά τους.

Περισσότερα
Family games - Εικόνα

Δημιουργική Ενόργανη

Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα και τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή.

Περισσότερα
gymnastics

Γνωριμία με το σκάκι

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε παιδιά που δεν έχουν καμία επαφή με το σκάκι, όσο και σε παιδιά που γνωρίζουν ήδη τους κανόνες του παιχνιδιού. Τα παιδιά, μέσα από το σκάκι, καλλιεργούν τη στρατηγική σκέψη και την ικανότητα λήψης αποφάσεων με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Περισσότερα
Introduction to chess - Εικόνα