Football Summer Camp

Τρίπλα, τακουνάκι, ψαλιδάκι, ψαράκι, πάσα και πολλές άλλες ποδοσφαιρικές ορολογίες… Οι μικροί ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να ασκήσουν τις δεξιότητές τους στο ποδόσφαιρο μέσα από την καλλιέργεια ποικίλων τεχνικών.

Περισσότερα
Football Summer Camp  - Εικόνα

Ποδηλατική δράση: Παιχνίδια δεξιοτεχνίας για παιδιά

Σε ένα «bike park» με 6 διαφορετικές κατασκευές, μέσα από τις οποίες παιδιά και έφηβοι μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητες και την δεξιοτεχνία τους, καλούμε τα παιδιά να κάνουν ποδήλατο με ένα ωραίο και διασκεδαστικό πρόγραμμα που για πρώτη φορά θα παρουσιάζεται στην Ελλάδα!

Περισσότερα
Cycling action: Skill games for children - Εικόνα

Roller Skates για παιδιά

Ψυχαγωγία, γυμναστική ή μεταφορικό μέσο; Τα πατίνια είναι όλα αυτά μαζί! Μέσα από τα αυτοτελή, εισαγωγικά μαθήματα του ΚΠΙΣΝ, τα παιδιά θα εξασκήσουν την ισορροπία τους κάνοντας βόλτες με πατίνια!

Περισσότερα
Roller Skates for kids - Εικόνα

Καγιάκ στο Κανάλι

Η δραστηριότητα στοχεύει στη γνωριμία με το καγιάκ, ενώ συγχρόνως αποτελεί μια διαφορετική, κωπηλατική ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ!

Περισσότερα
Kayaking the Canal - Εικόνα

Στιβομαχίες

Οι Στιβομαχίες επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ και σε προσκαλούν να γνωρίσεις από κοντά τον στίβο και τα κινητικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σκυταλοδρομίες με εμπόδια, στεφάνια, δίσκους ισορροπίας, που στόχο έχουν να κινητοποιήσουν, να διασκεδάσουν και εντέλει να ψυχαγωγήσουν όλους τους μικρούς μας φίλους.

Περισσότερα
Athletics for kids - Εικόνα

Football Skills

Διασκεδαστικές αθλητικές δραστηριότητες με μπάλες, χωρίς βαθμολόγηση, που εστιάζουν στη χαρά του παιχνιδιού και στην ευγενή άμιλλα. Με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών/προπονητριών.

Περισσότερα
Φωτογραφία που απεικονίζει τη δραστηριότητα football skills

Mini Volley

Το Ολυμπιακό άθλημα της Πετοσφαίρισης έρχεται να συμπληρώσει τις αθλητικές δραστηριότητες στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του ΚΠΙΣΝ, με τη μορφή του Mini Volley.

Περισσότερα
Mini Volley - Εικόνα

Mini Tennis

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το τένις, μέσω μιας καινοτόμου και διασκεδαστικής πρωτότυπης μεθόδου, με αφετερία το παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. 

Περισσότερα
Mini Tennis - Εικόνα

Παιχνίδια για οικογένειες

Μία διασκεδαστική δραστηριότητα με παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια. Οι συνοδοί ενθαρρύνονται να παίξουν και να συνεργαστούν με τα παιδιά στο Πάρκο, συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά ερεθίσματά τους και αναπτύσσοντας την ευρηματικότητά τους.

Περισσότερα
Family games - Εικόνα

Δημιουργική Ενόργανη

Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα και τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή.

Περισσότερα
gymnastics