Laser, Run & Ξιφασκία

Ένας πρωτότυπος αγώνας Τριάθλου στο Στίβο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). 

Περισσότερα
Laser, Run & Fencing - Εικόνα

Early Run @ SNFCC

Πώς θα σας φαινόταν μία πρωινή προπόνηση στο Πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ); Η προπόνηση είναι σχεδιασμένη για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. 

Περισσότερα
Early Run @ SNFCC - Εικόνα

Family Yoga

Μια πρωτότυπη αθλητική δράση για οικογένειες που στόχο έχει να ενισχύσει τη σχέση γονέα και παιδιού μέσα από αρμονικές ασκήσεις συνεργασίας. 

Περισσότερα
Family Yoga  - Εικόνα

Fun Dance

Μικροί και μεγάλοι ακολουθούμε τον ρυθμό και τα βήματα της δυναμικής και ευφάνταστης χορογραφίας που μας υποδεικνύει η ομάδα χορού και αφήνουμε το σώμα μας να εκτονωθεί και να εκφραστεί.

Περισσότερα
Χmas Dance - Εικόνα

Football Skills

Η δραστηριότητα football skills έχει στόχο την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της ειδικής φυσικής κατάστασης καθώς και των κανονισμών του ποδοσφαίρου μέσα από διασκεδαστικά ομαδικά και ατομικά παιχνίδια με ή χωρίς μπάλα.

Περισσότερα
Φωτογραφία που απεικονίζει τη δραστηριότητα football skills

Δημιουργική Ενόργανη

Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα και τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή.

Περισσότερα
gymnastics

Στιβομαχίες

Οι Στιβομαχίες επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ και σε προσκαλούν να γνωρίσεις από κοντά τον στίβο και τα κινητικά παιχνίδια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σκυταλοδρομίες με εμπόδια, στεφάνια, δίσκους ισορροπίας, που στόχο έχουν να κινητοποιήσουν, να διασκεδάσουν και εντέλει να ψυχαγωγήσουν όλους τους μικρούς μας φίλους.

Περισσότερα
Athletics for kids - Εικόνα

Mini Basket

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το basket μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, ενώ θα βελτιώσουν και θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Περισσότερα
Mini Basket - Εικόνα

Mini Tennis

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το τένις, μέσω μιας καινοτόμου και διασκεδαστικής πρωτότυπης μεθόδου, με αφετερία το παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. 

Περισσότερα
Mini Tennis - Εικόνα

Mini Volley

Το Ολυμπιακό άθλημα της Πετοσφαίρισης έρχεται να συμπληρώσει τις αθλητικές δραστηριότητες στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του ΚΠΙΣΝ, με τη μορφή του Mini Volley.

Περισσότερα
Mini Volley - Εικόνα

Αθλητισμός για όλους

Η αθλητική δραστηριότητα του ΚΠΙΣΝ «Αθλητισμός για Όλους» έχει στόχο να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τη συμμετοχή των παιδιών με αναπηρία στον αθλητισμό καλλιεργώντας τις κινητικές και γνωστικές λειτουργίες τους. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, μέσα από τη καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. 

Περισσότερα
Αθλητισμός για όλους - Εικόνα

Γνωριμία με το σκάκι

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε παιδιά που δεν έχουν καμία επαφή με το σκάκι, όσο και σε παιδιά που γνωρίζουν ήδη τους κανόνες του παιχνιδιού. Τα παιδιά, μέσα από το σκάκι, καλλιεργούν τη στρατηγική σκέψη και την ικανότητα λήψης αποφάσεων με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Περισσότερα
Introduction to chess - Εικόνα