Βιβλιοθήκη, Λυρική Σκηνή, Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Πάρκο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  - Εικόνα

Για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το Park Your Cinema, η σειρά υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), υποδέχεται το κοινό στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Φέτος, το ΚΠΙΣΝ, για τις ταινίες που απευθύνονται σε ενήλικες, συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (ΦΚΘ), τον σημαντικότερο κινηματογραφικό θεσμό της χώρας

Για αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, που χρειαζόμαστε να γελάσουμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, το ΦΚΘ παρουσιάζει μια σειρά από ταινίες που αποδεικνύουν ότι η κωμωδία είναι, τελικά, μια πολύ σοβαρή υπόθεση, εγκαινιάζοντας το φετινό πρόγραμμα προβολών με τον θρυλικό Ντέρεκ Ζουλάντερ που προσγειώνεται από τα catwalks των ‘00s στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο άρχοντας της πασαρέλας (Zoolander) (2001):

Ο Ντέρεκ Ζουλάντερ είναι το πιο διάσημο και ματαιόδοξο -αν και όχι και τόσο ευφυές- υπερ-μοντέλο. Η φήμη του έχει εκτοξευτεί από τη διάσημη πόζα του, «Blue Steel» και ο ίδιος θεωρεί ότι κανείς δεν απειλεί τον θρόνο του. Όταν ο ανταγωνιστής του, Χάνσελ, κερδίζει τον τίτλο του Μοντέλου της Χρονιάς, ο Ντέρεκ αρχίζει να ψάχνει νέο νόημα στη ζωή του. Η αναζήτηση αυτή θα τον φέρει κοντά στον μανιακό γκουρού της μόδας, Μουγκάτο, ο οποίος του υπόσχεται να τον ξαναφέρει στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Ζουλάντερ είναι ότι ο Μουγκάτο του κάνει παράλληλα πλύση εγκεφάλου, προκειμένου να δολοφονήσει τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας! Ο Μπεν Στίλερ σκηνοθετεί, συν-υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί σε αυτή την απολαυστική παρωδία για τον κόσμο της μόδας. Γελάστε άφοβα!

Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ, Σενάριο: Μπεν Στίλερ, Ντρέικ Σάθερ, Τζον Χάμπουργκ,
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Στίλερ, Όουεν Ουίλσον, Κρίστιν Τέιλορ, Γουίλ Φέρελ, Μίλα Γιόβοβιτς,
Διάρκεια: 90’
 

Κυριακή 20/06 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν 2 άτομα ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου αριθμού των επισκεπτών που επιτρέπονται στο Ξέφωτο, θα χρειαστεί να ακυρωθεί η προβολή. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

 

Τα προγράμματα Park Your Cinema και Park Your Cinema Kids πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα

Σάββατο 26/06, 21:00

Park Your Cinema Kids: Χωρίς Οικογένεια (2018)

Περισσότερα