Νίκος Χατζηαποστόλου - Η πρώτη αγάπη - Εικόνα

H Jude Kelly, Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδρύτρια του WOW Foundation, και η Έλλη Ανδριοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μας μιλούν για το WOW Festival, την επίδρασή του, το πως γεννήθηκε η ιδέα για το WOW Αθήνα και για τις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες του σήμερα.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία προς και από την αγγλική γλώσσα καθώς και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Σάββατο 01/04, 12.30
Φάρος

 Για κατόχους Festival Pass, με ηλεκτρονική προεγγραφή

Ηλεκτρονική αγορά Festival Pass 
WOW Festival Pass 2023 - Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay)

Με την Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay), αποφασίζετε εσείς την κατάλληλη τιμή του Festival Pass σας. Η προτεινόμενη τιμή είναι 30€, ενώ υπάρχει ένα εύρος επιλογών. Η ελάχιστη τιμή είναι 5€. 

 

Πληροφορίες κρατήσεων

1.    H είσοδος στην εκδήλωση απαιτεί Festival Pass.
2.    Η αγορά του Festival Pass προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις εκδηλώσεις του WOW Festival, με εξαίρεση τις: Nubya Garcia, Artist Talk: Guerrilla Girls, Maryland, για τις οποίες απαιτείται η προαγορά ξεχωριστού εισιτηρίου (Πληροφορίες στην αντίστοιχη σελίδα της κάθε εκδήλωσης).
3.    Για να εξασφαλίσετε την είσοδό σας σε εκδηλώσεις για τις οποίες απαιτείται η αγορά του Festival Pass, θα χρειαστεί, κατόπιν της αγοράς, να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική προεγγραφή σε κάθε επιμέρους εκδήλωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Η φόρμα για την ηλεκτρονική προεγγραφή θα σταλεί στο email που δηλώσατε κατά την αγορά του Festival Pass.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 02/04, 11:00

Σελίδες για επαναστάτριες: Μία συζήτηση για τις ιστορίες που αλλάζουν τον κόσμο

Περισσότερα