Η αποδοχή του απείρου - Εκδήλωση εξοικείωσης με τον αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, την Τρίτη 2 Απριλίου στις 17.00, η liminal, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και το TheHappyAct, προσφέρει ένα  εργαστήριο με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος.

Περισσότερα
Members' event: Η αποδοχή του απείρου - Εκδήλωση εξοικείωσης με τον αυτισμό - Εικόνα

Αισθητηριακά Φιλική Ξενάγηση

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) εμπλουτίζει την πολιτιστική του προσφορά με ξεναγήσεις προσαρμοσμένες για άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Αυτές οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν την εξερεύνηση των εντυπωσιακών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Πάρκου, καθώς και μία διαδραστική βιωματική δραστηριότητα. Στόχος είναι να προσφέρεται στους επισκέπτες μία μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τη φύση, να ανακαλύψουν και να εμπλουτίσουν τις γνωστικές τους δεξιότητες μέσα από διαδραστικές μαθησιακές εμπειρίες και να ενισχύσουν τις κοινωνικές τους σχέσεις.  

Περισσότερα
Αισθητηριακά Φιλική Ξενάγηση  - Εικόνα

Εργαστήρι Ιαπωνικών κρουστών (Taiko)

Το TAIKO DO είναι μια ρυθμική, δυναμική και συγχρόνως διασκεδαστική δραστηριότητα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής ικανότητας. Αποτελεί ένα συνδυασμό μουσικής, γυμναστικής, κινησιολογίας, κώδικα σεβασμού και καλής συμπεριφοράς, που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και θεραπευτικά, διεθνώς. 

Περισσότερα
Εργαστήρι Ιαπωνικών κρουστών (Taiko)  - Εικόνα