Γίνε μέρος της κοινότητας εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ - Εικόνα

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ δημιουργούμε καθημερινά για όλους, χωρίς αποκλεισμό, ευκαιρίες συμμετοχής, σύνδεσης και διασκέδασης!

Θέλεις να μάθεις πώς ένας φορέας πολιτισμού, εκπαίδευσης, αθλητισμού, ψυχαγωγίας και βιωσιμότητας δημιουργεί αξία για όλους;

Οι εθελοντές/ντριες του ΚΠΙΣΝ συμβάλλουν ουσιαστικά στη λειτουργία του και εμπλουτίζουν την εμπειρία όλων, προσφέροντας καθημερινά υποστήριξη στην Ομάδα Εμπειρίας Επισκεπτών.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τις ιδέες σου, να λάβεις μέρος σε σεμινάρια, εκδηλώσεις και δράσεις σχεδιασμένες για την κοινότητα εθελοντισμού.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρόνος και η διάθεσή σου!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ, το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), απευθύνεται σε εθελοντές/ντριες κάθε ηλικίας (άνω των 16 ετών), καθώς και σε μαθητές/τριες  (14-18 ετών).

Μάθε περισσότερα για τις τρέχουσες ευκαιρίες εθελοντισμού, δήλωσε συμμετοχή και γίνε μέρος της κοινότητας εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ:

Ανακάλυψε το Πρόγραμμα Εθελοντισμού για εθελοντές//ντριες κάθε ηλικίας (άνω των 16 ετών), και δήλωσε συμμετοχή.

Ανακάλυψε το πρόγραμμα Teens Volunteers (για μαθητές/τριες 14-18 ετών), και δήλωσε συμμετοχή.

Πληροφορίες:
•    Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού απευθύνεται σε εθελοντές/ντριες κάθε ηλικίας (16+).
•    Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΚΠΙΣΝ είναι ευπρόσδεκτοι όλοι να συμμετέχουν χωρίς κανένα αποκλεισμό. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας. 
•    Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού είναι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στις εκπαιδεύσεις του προγράμματος και να είναι διαθέσιμοι 4 φορές στη διάρκεια ενός μήνα, με τουλάχιστον έναν μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα.
•    Αν υπάρξουν αιτήσεις πέραν του προβλεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα προσκαλούνται σε περίπτωση νέας διαθεσιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο: volunteers@snfcc.org