Έκθεση: Πρόσωπα του Ήρωα

H Πρωτοβουλία Stavros Niarchos Foundation - Lincoln Center Agora παρουσιάζει σε Αθήνα και Νέα Υόρκη την έκθεση Πρόσωπα του Ήρωα.

Έργα φοιτητών της Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και του Parsons School of Design εκτίθενται  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Lincoln Center.

Περισσότερα

Αναδρομική έκθεση: Ελένη Σταθοπούλου - Η Γεωμετρία των Χρωμάτων

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζουν την αναδρομική έκθεση της Ελένης Σταθοπούλου

Καθημερινά: 09.30, 11.00, 12.30, 14.00, 15.30, 17.00, 18.30

Αριθμός επισκεπτών ανά slot: 40 άτομα

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Περισσότερα

Athens Photo World 2021: Paolo Pellegrin “As I was dying”

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται η δουλειά του Ιταλού φωτογράφου Paolo Pellegrin, μέλους του διεθνούς πρακτορείου Magnum. Το Athens Photo World πραγματοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών.

01/08 – 31/08 | Αίθριο 4ου ορόφου ΕΒΕ

Photo credits: Paolo Pellegrin 

Περισσότερα

Athens Photo World: Έκθεση World Press Photo 2021

Το Athens Photo World παρουσιάζει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την έκθεση World Press Photo 2021 με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στο διεθνή διαγωνισμού φωτορεπορτάζ και ντοκουμέντου που διεξάγεται κάθε χρόνο για την ανάδειξη των πιο σημαντικών στιγμιοτύπων και ιστοριών της χρονιάς που πέρασε. 

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Athens Photo World 2021 στο ισόγειο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από τις 23/08 μέχρι τις 14/09.

Photo credits: Ralph Pace

Περισσότερα