Φωτογραφία από την ταινία κινουμένων σχεδίων Toy Story

Αυτό που θέλουν τα παιδιά

Ο Ιούλιος του 2020 φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ animated δημοφιλείς ήρωες, τους οποίους τα παιδιά δεν χορταίνουν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη. Από τους χαρωπούς Μπαμπούλες της Pixar μέχρι τον Βασιλιά των Λιονταριών, κι από τα ψηφιακά παιχνίδια που τόσο αγαπήθηκαν μέχρι την απίθανη ζωή του Mr. Incredible. Give the… kids what they want!   

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

 

Toy Story (1995): Υπόθεση

Τι κάνουν τα παιχνίδια σ’ ένα παιδικό δωμάτιο, όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι εκεί ή απλά κοιμούνται; Η πρώτη μεγάλου μήκους computer-animated ταινία όλων των εποχών, μαζί και η πρώτη παραγωγή του studio της Pixar, έφερε στον κόσμο τους ήρωες του Woody και του Buzz Lightyear, για να γνωρίσει υστερικά θετική υποδοχή από μικρούς και μεγάλους. Έχει ήδη τρεις συνέχειες και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κανείς για την επιτυχία τούτου του franchise. 

Σκηνοθεσία: John Lasseter
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

 

Σάββατο 18/07 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Δείτε ακόμα

Σάββατο 04/07, 21:00

Park Your Cinema Kids: Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (2013)

Περισσότερα

Σάββατο 11/07, 21:00

Park Your Cinema Kids: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (1994)

Περισσότερα