Μembers’ Tours: Μαζί, στις Φωτιστικές Εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ!

Δύο γιορτινές ξεναγήσεις στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ αποκλειστικά για τα Μέλη και τον καλεσμένο τους, από την Διευθύντρια Προγραμματισμού και Παραγωγής του ΚΠΙΣΝ, κα. Γαβριέλλα Τριανταφύλλη!

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τέσσερις εντυπωσιακές φωτιστικές εγκαταστάσεις από κορυφαίους ξένους δημιουργούς  αλλά και μία ελληνική συμμετοχή που επιλέχθηκε, για πρώτη φορά, μέσα από ανοιχτή πρόσκληση (open call), παρουσιάζονται στο Πάρκο Σταύρο Νιάρχος, ξετυλίγοντας τη μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ. 

Περισσότερα

Members Together @ Delta Restaurant: dine & jazz

Ειδικά σχεδιασμένο μενού από το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο, συνοδευμένο με επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του jazz ντουέτου των Γιάννη Κασσέτα και Απόστολου Λεβεντόπουλου.

Περισσότερα

Εορταστική Λέσχη Κινηματογράφου: «Οι Ομπρέλες του Χερβούργου» | Προβολή ταινίας και συζήτηση

Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες το 1964 για μια ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου, σε αποκλειστική προβολή στην Λέσχη Κινηματογράφου Μελών παρέα με την ομάδα του Cinobo.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

Περισσότερα

Members’ Christmas workshop: Κινούμενες Χριστουγεννιάτικες κάρτες παρέα με την OddBleat

Σε ένα εορταστικό δίωρο workshop ενηλίκων, γεμάτο Χριστουγεννιάτικα στοιχεία, η Odd Bleat θα μας ξεναγήσει στον κόσμο του animation και του illustration.

Με αφορμή τη νέα εικαστική ταυτότητα του Προγράμματος Μελών και τους πολύχρωμους illustrated χαρακτήρες του θα εξερευνήσουμε μαζί τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δώσουμε κίνηση στις Χριστουγεννιάτικες κάρτες και να τις δημιουργήσουμε για εμάς ή τους αγαπημένους μας!

Περισσότερα

Μembers’ skip the line στο Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ

Λιγότερη αναμονή, περισσότερες φιγούρες, για όσα Μέλη δεν έχουν κάνει ήδη προεγγραφή!

Περισσότερα

Kέρασμα για Μέλη στο 360° Christmas Pop-Up Bar στον Φάρο | 23/12 – 08/01

Φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρουμε αποκλειστικά για τα Μέλη μας, ένα δωρεάν ατομικό voucher για ένα ποτήρι Glühwein ή ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας της επιλογής τους στο 360° Christmas Pop-Up Bar στον Φάρο!

Περισσότερα

Members’ Event Adults | Εργαστήριο κηπουρικής: Ένα δέντρο για το 2023

Σε αυτό το εργαστήριο, τα Μέλη γνωρίζουν καλύτερα τα δέντρα μέσα από μία βιωματική διαδικασία. Θα μάθουμε για τον πολλαπλασιασμό τους, τους τρόπους αναπαραγωγής και τις μετέπειτα φροντίδες.

Στο τέλος του εργαστηρίου θα πάρουμε μαζί το δεντράκι που περιποιηθήκαμε στο εργαστήριο για την νέα χρονιά που έρχεται. 

Περισσότερα

Members’ Event | Ωδή στα Ζώα: Ζωγραφίζουμε μαζί χνουδωτές αγκαλιές

 Eργαστήριο για ενήλικες και οικογένειες

Στο τρίτο εργαστήριο της θεματικής που εντάσσει τα ζώα στην εικαστική δημιουργία, ενήλικες και παιδιά γίνονται ομάδα, αναζητώντας τη ζεστασιά της αγκαλιάς με ένα ζώο.

Αντλούμε έμπνευση από καλλιτέχνες που αγάπησαν τόσο τα κατοικίδια τους, που τα χρησιμοποίησαν πολλές φορές ως μοντέλα τους. 

Περισσότερα

Θέσεις αποκλειστικά για Μέλη | Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ: Τα Παραμύθια του Χόφμαν

Εργαστήριο «μουσικής γλυπτικής»

Το Πρόγραμμα Μελών έχει εξασφαλίσει για 5 μικρά Μέλη του ΚΠΙΣΝ τη συμμετοχή στο διήμερο εργαστήριο Τα παραμύθια του Χόφμαν. Με όχημα την περίφημη άρια της κούκλας από τα Παραμύθια του Χόφμαν δοκιμάζουμε να γίνουμε και οι ίδιοι κούκλες αλλά και γλύπτες- ταχυδακτυλουργοί, με ταχύρρυθμα μαθήματα οπερατικής μαγείας!

Περισσότερα

Members' Event: Εικαστική Επίσκεψη Δεκεμβρίου στο Delta Restaurant

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το Πρόγραμμα Μελών από τον Νοέμβριο 2022 έως και τον Απρίλιο 2023 συνεχίζει τη θεματική δράση εικαστικών επισκέψεων σε δύο άξονες, αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την ARTWORKS και το Delta Restaurant.

Τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη κατά σειρά περιήγηση.

Περισσότερα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Γνωριμία με τον εικαστικό – Βασίλη Παπαγεωργίου

Τoν Δεκέμβριο συνεχίζουμε τις εικαστικές μας επισκέψεις εκτός των τειχών και έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον καλλιτέχνη Βασίλη Παπαγεωργίου και να συζητήσουμε μαζί του για το έργο και τις τεχνικές του στο προσωπικό του studio και εκθεσιακό του χώρο «Enterprise Projects». 

Περισσότερα

Αποκλειστική προσφορά για Μέλη | Χριστουγεννιάτικη έκπτωση 20% στο εστιατόριο και το πωλητήριο του Shedia Home

Με αφορμή την συνεργασία του Προγράμματος Μελών με το περιοδικό δρόμου Σχεδία, η οποία θα συνεχιστεί και το για το 2023, γιορτάζουμε με μία αποκλειστική εορταστική προσφορά για Μέλη! 

Περισσότερα

Έλα μαζί μας και κέρδισε διπλές προσκλήσεις!

 Γίνε Μέλος, ανανέωσε την συνδρομή σου ή ενεργοποίησε την συνδρομή δώρου που έλαβες έως τις 8/1/2023, και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 8 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία δωρεάν διπλή πρόσκληση! 

Περισσότερα

Δώρο: Συνδρομή Μέλους

Ψάχνεις ένα πρωτότυπο δώρο; Συνδρομή Μέλους ΚΠΙΣΝ!

Περισσότερα