Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Επίσκεψη στο Οινοποιείο «Domaine Costa Lazaridi»

Η έννοια του καλοκαιριού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρύγο, αφού γέννημά του είναι και το σταφύλι, αλλά και το παράγωγο αυτού, το κρασί!

Ύστερα από τις πρώτες οινικές συναντήσεις για Μέλη στο ΚΠΙΣΝ, ήρθε η ώρα και για μία αποκλειστική καλοκαιρινή οινική εξόρμηση εκτός των τειχών του!  Έτσι, στις αρχές του Ιουλίου, παρέα με την ομάδα του εστιατορίου Delta, επισκεπτόμαστε έναν χώρο που τιμά το αμπέλι, το Oινοποιείο Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι.

Περισσότερα

Members’ Fitness: Καλοκαιρινές Τετάρτες με Δυναμικό Βάδην

Τις Τετάρτες του Ιουλίου, συναντιόμαστε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και κάνουμε την απογευματινή μας βόλτα, συμμετέχοντας στην δραστηριότητα του δυναμικού βάδην που πραγματοποιείται αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ.

Περισσότερα

Members' Event Kids: Γίνε Εξερευνητής του Καλοκαιριού!

Περιηγητικό εργαστήριο για παιδιά στο Πάρκο

Αποστολή, έρευνα, περιέργεια, μυστήριο, παρατήρηση, ανάλυση, σύγκριση, καταγραφή.


Αν είσαι φαν της περιπέτειας και θες να δοκιμάσεις πώς γίνεσαι εξερευνητής, μη χάσεις την μοναδική αποστολή που θα σε κάνει να δεις το ΚΠΙΣΝ με νέα ματιά!

Περισσότερα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών x Cinobo: Η Χαμένη Σκηνή | Προβολή στο Cine Φλερύ στην Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ με το Cinobo, επισκεπτόμαστε τον θερινό κινηματογράφο της Καλλιθέας, Cine Φλερύ, και παρακολουθούμε δωρεάν την προβολή της τελευταίας ταινίας του μεγάλου Ζανγκ Γιμού, Η Χαμένη Σκηνή.

Περισσότερα

Αποκλειστική Ξενάγηση για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ στην έκθεση ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ | ΝΕΟΙ ΤΟΠΟΙ

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αποκλειστικές ξεναγήσεις στην εντυπωσιακή αυτή εικαστική έκθεση, που θα πραγματοποιηθούν από τις Μαρίλη Κωνσταντινοπούλου και Δήμητρα Νικολού, Ιδρύτριες/ Διευθύντριες Προγράμματος ARTWORKS.

Περισσότερα

Members’ Talks: Διεθνής Ημέρα Φιλίας

Στις 30 Ιουλίου γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα Φιλίας και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλα μας τα Μέλη!

Περισσότερα