Προβολή της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας της Nalyssa Green στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Εικόνα

Απολαύστε ξανά επιλεγμένες διαδικτυακές συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Την Τρίτη 18/08 στις 21.00 θα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος η συναυλία της Nalyssa Green, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2020, ζωντανά από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, ζωντανά από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, η ταλαντούχα συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Nalyssa Green παρουσίασε μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το διαδικτυακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας της, πρόσφατες δημιουργίες της, αλλά και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο της. Με τη χαρακτηριστική ατμοσφαιρική φωνή της τα ερμήνευσε κυρίως σόλο, με τη συνοδεία πιάνου ή κιθάρας. Σε ένα μέρος του προγράμματος, τη συνόδευσαν η Δεσποινίς Τρίχρωμη και η Κατερίνα Παπαχρήστου (Tango with Lions) και μας παρέσυραν σε ένα διαφορετικό ηχητικό περιβάλλον με βάση τα συνθεσάιζερ και τις τριφωνίες.

Αυτοδίδακτη σε πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν και θέρεμιν, η Nalyssa Green είναι ενεργή στην εγχώρια indie μουσική σκηνή από τα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας. Έχει ήδη τρία προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό της, τα Barock (2010), The Seed (2012) και, το πρώτο ελληνόφωνο, Μπλουμ (2018). Από το 2014 ασχολείται και με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις. Σε μια ευρεία γκάμα pop αισθητικής, η μουσική της ταυτότητα χαρακτηρίζεται από ατμοσφαιρικά φωνητικά με έντονα ηλεκτρονικά στοιχεία.

Συντελεστές:

Nalyssa Green: φωνή, κιθάρα, πιάνο
Δεσποινίς Τρίχρωμη: πλήκτρα, φωνή
Κατερίνα Παπαχρήστου: μπάσο, πλήκτρα, φωνή

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, της Νατάσσας Μποφίλιου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Παύλου Παυλίδη, της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δημήτρη Καμαρωτού, των Katerine Duska & Leon of Athens, του Σταύρου Λάντσια και του Theodore.

Η σειρά #snfccAtHome: music, όπως και όλο το ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά προγραμματισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

 

Δείτε ακόμα

Τρίτη 04/08, 21:00

Προβολή της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας του Διονύση Σαββόπουλου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερα

Τρίτη 11/08, 21:00

Προβολή της μαγνητοσκοπημένης συναυλίας του Βαγγέλη Γερμανού στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερα