Μembers' Event: "Red wefts for Easter" - Εικόνα

Στην πασχαλινή μας συνάντηση αντλούμε έμπνευση από το εμβληματικό έργο “Maman” (1999) της Louise Bourgeois, την διάσημη γιγαντιαία αράχνη της. 

Θα ακολουθήσουμε τα χνάρια του ιστού της, κεντώντας με κόκκινα νήματα πάνω σε έναν απροσδόκητο καμβά από γυψόγαζα. 

Στο τέλος ο καμβάς θα μεταμορφωθεί γλυπτικά σε χρηστικό πασχαλινό αντικείμενο, όπως το σκεύος που θα φιλοξενήσει τα κόκκινα αβγά, ή το φανάρι που θα «παγιδεύσει» το άγιο φως της Ανάστασης, με τον ιστό που θα υφάνουμε.    

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, εικαστικός

Σάββατο 16/04 | 12.00 – 14.30
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ EBE

Έως 15 συμμετοχές– Μόνο για Μέλη
Ελεύθερη είσοδος, με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 25/02, 17:00

Ο Χρήστος Λούλης διαβάζει Αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου

Περισσότερα