Λέσχη Ανάγνωσης: Ο Κολοσσός του Μαρουσιού

Τον Αύγουστο, η Λέσχη Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού, διαβάζει το βιβλίο Ο Κολοσσός του Μαρουσιού, του Χένρι Μίλλερ. Την Τρίτη 30 Αυγούστου, η συντονίστρια της Λέσχης, Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη θα συναντηθεί με τους συμμετέχοντες για να  συζητήσουν το βιβλίο που διάβασαν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν ιδέες και συναισθήματα.  Λίγα περισσότερα λόγια για το βιβλίο του Αυγούστου:

Περισσότερα
Reading Club: The Colossus of Maroussi - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Θεοδώρα Κατσιφή, Γκούρι σημαίνει πέτρα

*Σε περίπτωση βροχής, η Λέσχη Ανάγνωσης για εφήβους θα πραγματοποιηθεί στο Maker Space.   Τον Αύγουστο η Λέσχη Ανάγνωσης για εφήβους δίνει ραντεβού στο Μεσογειακό Κήπο, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη και παρουσία της συγγραφέως του βιβλίου του μήνα!

Περισσότερα
Reading Club: Teenage book | Theodora Katsifi, Guri Means Stone - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Τα παιδιά του γαλάζιου πλανήτη

Τον Αύγουστο οι μικροί βιβλιόφιλοι της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού διαβάζουν το βιβλίο «Τα παιδιά του γαλάζιου πλανήτη» του Αντρί Σνερ Μάγκνασον.  Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, δίνουν ραντεβού με τη συντονίστρια της Λέσχης, Άρτεμη  Μάνου, στο Μεσογειακό Κήπο για να ανταλλάξουν εντυπώσεις, συναισθήματα και σκέψεις, αλλά και να ταξιδέψουν, με όχημα τη φαντασία τους και αφετηρία το βιβλίο του μήνα, στους συναρπαστικούς κόσμους που ξεπηδούν από τις σελίδες τους. 

Περισσότερα
Reading Club: Children’s Book | Blue Planet - Εικόνα