Επιστροφή στην κυψέλη: Μελισσοκομικό Εργαστήρι στο ΚΠΙΣΝ

Mε αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Μέλισσας, τον Μάιο θα έχουμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε μία βιωματική συνάντηση γνωριμίας με τον σημαντικό αυτό επικονιαστή.

Η συνάντηση περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος δημιουργίας κοιραληφής.

Περισσότερα

Βάλε τη σφραγίδα σου για την Ημέρα της Μητέρας | Facepainting και εργαστήριο

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας στις 14 Μαΐου, το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ προσκαλεί τα νεότερα Μέλη και τον/την συνοδό τους σε μία άκρως εορταστική δράση που θα γεμίσει τα πρόσωπά τους χρώματα και ευφάνταστα σχέδια.

Παράλληλα τα μικρά Μέλη θα επιμεληθούν την δική τους πάνινη τσάντα με την χρήση μίας πατάτας!

Περισσότερα

Εικαστική Ανανέωση Ντουλάπας: Κλωστές και Χρώμα στα Υφάσματά μας!

Εμπνεόμενοι από τη νέα εικαστική εγκατάσταση Return to Sender που θα φιλοξενηθεί στο ΚΠΙΣΝ από 26/04/2023 έως 30/09/2023, θα δούμε πώς, αντί να πετάξουμε, μπορούμε να ανανεώσουμε τα παλιά μας ρούχα εύκολα και γρήγορα. 

Τον Μάιο ανανεώνουμε δημιουργικά τη μονόχρωμη πάνινη τσάντα των Μελών, δημιουργώντας πάνω της υφές με κλωστές και μαρκαδόρους.

Περισσότερα

Εισαγωγή στην Οινογνωσία με το WSPC | Κύκλος συναντήσεων για αρχάριους

Το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ συνεργάζεται με το Wine & Spirits Professional Center (WSPC) στην Ελλάδα – τον πιστοποιημένο εκπαιδευτικό οργανισμό – προσφέροντας αποκλειστικά στα Μέλη του ΚΠΙΣΝ και τον καλεσμένο τους έναν κύκλο τριών συναντήσεων οινογνωσίας.

Οι συναντήσεις περιλαμβάνουν θεωρητικό και πρακτικό μέρος γευσιγνωσίας.

Περισσότερα

Δημιουργικά εργαστήρια journaling για ενήλικες

Τα ζίνς, τα ερασιτεχνικά περιοδικά που εκδίδονται με τα απλούστερα μέσα, είναι μία άριστη πλατφόρμα επικοινωνίας.

Σε αυτό το εργαστήριο θα δούμε τους τρόπους που μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας ζιν με υλικά μας τις αφίσες του ΚΠΙΣΝ και διαφορετικές τεχνικές, για να μεταδώσουμε πληροφορίες που μας αφορούν.

Περισσότερα

Συναντήσεις Μελών | Θεωρία και Ιστορία της Τέχνης: Δημιουργικές θηλυκότητες δίχως όρια

Μάιος 2023 | Η φεμινιστική τέχνη

Μέσα από μια επισκόπηση της Φεμινιστικής τέχνης και φεμινιστικής θεωρίας της τέχνης θα συζητήσουμε για το εάν αυτή αποτελεί υποκατηγορία στην ιστορία της τέχνης ή μια ρωγμή στο κυρίαρχο αφήγημα.

Περισσότερα

Λέσχη Κινηματογράφου: Κυνόδοντας (2009) του Γιώργου Λάνθιμου

Δες την ταινία και έλα να τη συζητήσουμε παρέα με τους συντονιστές του Cinobo!

Ιστορικής σημασίας πλέον για το ελληνικό σινεμά, έστρεψε το βλέμμα ολόκληρου του πλανήτη στο Γιώργο Λάνθιμο, έφτασε μέχρι τα Όσκαρ, έγινε η κορωνίδα του ρεύματος που ονομάστηκε weird και παραμένει ένας κατάμαυρα σαρδόνιος και μεταμοντέρνα πολυεπίπεδος γρίφος.

Περισσότερα

Σακίδια για οικογένειες: Η Εξερεύνηση αποκλειστικά για τα Μέλη ξεκινά!

Μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν μαζί το ΚΠΙΣΝ και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια!

Ένα παράσημο περιμένει κάθε παιδί της οικογένειας μετά την ολοκλήρωση των αποστολών μας!

Περισσότερα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Τριήμερο στη Βαμβακού Λακωνίας!

Σε μία τριήμερη επίσκεψη στο χωριό, που αποτελεί τον τόπο καταγωγής του Σταύρου Νιάρχου και όπου υλοποιείται η πρωτοβουλία Αναβίωσης της Βαμβακούς με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), θα βιώσουμε μαζί μία ολοκληρωμένη εμπειρία αναψυχής, γνώσης και επαφής με την κοινότητα της Βαμβακούς και τα φυσικά τοπία του Πάρνωνα.

Περισσότερα