New Year’s Eve at the SNFCC: Live TV broadcast on ERT2 & live streaming - Εικόνα

Ανακοίνωση για το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Σε συνέχεια των πρόσφατων κυβερνητικών ανακοινωθέντων μέτρων για την Covid-19, και με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις παρουσία κοινού την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο των νέων μέτρων, ακυρώνεται επίσης ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, το SNF RUN: 2022 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος».

Η αλλαγή της χρονιάς θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 αλλά και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα, το Facebook και το YouTube κανάλι του ΚΠΙΣΝ, με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων για τους τηλεθεατές του προγράμματος.

Οικοδέσποινα της ζωντανής αναμετάδοσης θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη ενώ από το πρόγραμμα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι αλλά και το φωτεινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Παράλληλα, η πρόσβαση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος που φιλοξενεί τις εορταστικές φωτεινές εγκαταστάσεις, θα παραμείνει ελεύθερη, ωστόσο δεν θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του show πυροτεχνημάτων. Πιο συγκεκριμένα, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος θα είναι ανοιχτό, μέχρι τις 2 το πρωί, ενώ το Παγοδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά, έως τα μεσάνυχτα, με προκρατήσεις. Η πρόσβαση στον χώρο της Αγοράς δεν θα είναι εφικτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 22.00 και για το υπόλοιπο της βραδιάς.

Επίσης, στο πρόγραμμα για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ2 και της διαδικτυακής αναμετάδοσης συμμετέχει και η Εθνική Λυρική Σκηνή με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από παραστάσεις όπερας και χορού. Η ΕΛΣ παρουσιάζει, από το πλούσιο αρχείο της GNO TV, άριες από τη Μαντάμα Μπαττερφλάι του Τζάκομο Πουτσίνι, τον Ντον Τζοβάννι και τους Γάμους του Φίγκαρο του Β. Α. Μότσαρτ, τον Αντρέα Σενιέ του Ουμπέρτο Τζορντάνο, την Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ, μια χορογραφία από τους Ελληνικούς χορούς του Νίκου Σκαλκώτα, αλλά και μια ιδιαίτερη χορογραφία πάνω στον Γ. Σ. Μπαχ. Συμμετέχουν σπουδαίοι ερμηνευτές διεθνούς ακτινοβολίας, η Ορχήστρα, η Χορωδία, το Μπαλέτο και η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Μετά τη φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου η μετάδοση θα συνεχιστεί με τη συναυλία των The Swingin’ Cats, τη μοναδική μουσική μπάντα που μετρά 11 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση θα απογειώσουν τη βραδιά. Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου, που θα παρουσιάσει υπέροχες μουσικές της αυτοκρατορικής Βιέννης. 

Το εορταστικό πρόγραμμα που θα αναμεταδοθεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας snfcc.org/Xmas και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC. 

 

Χρήσιμες πληροφορίες:

• Η πρόσβαση στον χώρο της Αγοράς δεν θα είναι εφικτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 22.00 και για το υπόλοιπο της βραδιάς.

• Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένει ανοιχτό και προσβάσιμο για το κοινό, έως τις 02.00.

• Το Παγοδρόμιο παραμένει ανοιχτό για το κοινό έως τα μεσάνυχτα και η συμμετοχή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής προεγγραφής.

• Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, η ελεύθερη στάθμευση στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Taekwondo) θα είναι διαθέσιμη 12.00-20.00.

• Τα ωράρια των χώρων εστίασης του ΚΠΙΣΝ διαμορφώνονται ως εξής:

Delta Restaurant: 19:00-01:00
Agora Bistro: 08.00- 02:00
Vans On Tour: 08.00-22:00
Crepes & Waffles Kiosk: 08.00-22:00
Pharos Cafe: 11.00-21:30
Canal Cafe: 08:30-01:00
Canal Café – Cocktails Lab Canteen: 18:00-02:00
Park Kiosk: 08.00-24.00
Park Kiosk Mobile στο Ξέφωτο: 14.00-24.00
Park Kiosk – Souvlaki: 12.00 - 22.00
Park Kiosk Mobile στο Κανάλι: 08.00-24.00

 Παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού COVID-19, επομένως ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στα παραπάνω δεδομένα. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το snfcc.org πριν την επίσκεψή σας.

Δείτε ακόμα

Παρασκευή 30/12, 13:00

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Λόρεν Σεντ Τζον, Η Κατ Γουλφ ερευνά

Περισσότερα

Τετάρτη 28/12, 17:00

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο (7-9 ετών) | Πες το μ' ένα παραμύθι... - Τα ασημένια πατίνια

Περισσότερα

Κυριακή 04/12, 11:00

Γνωριμία με το συμπεριληπτικό άθλημα Colpbol

Περισσότερα