Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: ΕΜΣΤ | Γνωριμία με την εικαστικό Μαρία Μαυροπούλου και Ξενάγηση στην έκθεση Modern Love από την Κατερίνα Γρέγου - Εικόνα

Στην 5η εικαστική μας επίσκεψη εκτός των τειχών του ΚΠΙΣΝ, θα ξεναγηθούμε στην ομαδική έκθεση «Modern Love: Η αγάπη στα χρόνια της ψυχρής οικειότητας» από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΕΜΣΤ και επιμελήτρια της έκθεσης, Κατερίνα Γρέγου.

Θα προηγηθεί γνωριμία με την ARTWORKS fellow Μαρία Μαυροπούλου, η οποία εκθέτει στη Modern Love έργο της από τη βραβευμένη σειρά εικονικής πραγματικότητας “Family Portraits”. Μαζί της θα συζητήσουμε για το έργο της μέχρι σήμερα, τα κύρια μέσα εικαστικής έκφρασης που χρησιμοποιεί καθώς και για την ειδίκευσή της στην αρχιτεκτονική φωτογραφία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/03  | 12.30-14.30

12.30 – 13.30 | Γνωριμία με την εικαστικό Μαρία Μαυροπούλου
13.30 – 14.30 | Ξενάγηση στην έκθεση «Modern Love» από την Κατερίνα Γρέγου

Σημείο συνάντησης:

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) - Φιξ
Λεωφ. Καλλιρρόης & Φραντζή
(Πρώην Εργοστάσιο Φιξ)
Αθήνα, 11743

‘Έως 25 συμμετοχές – μόνο για Μέλη 

Για την ξενάγηση του Μαρτίου οι προεγγραφές ανοίγουν την 01/03 στις 12.00

Είσοδος ελεύθερη για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ με ηλεκτρονική προεγγραφή

Είσοδος για το κοινό: €8

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της θεματικής δράσης. 

 __

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το Πρόγραμμα Μελών συνεχίζει τη θεματική δράση εικαστικών επισκέψεων σε δύο άξονες, αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την ARTWORKS και το Delta Restaurant.

Η δράση είναι αφιερωμένη σε όλα τα Μέλη που αγαπούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό, και θέλουν να εντρυφήσουν στην έννοια της εικαστικής δημιουργίας και την πρακτική της, σε κάθε μορφή. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τους σύγχρονους πρεσβευτές της εγχώριας εικαστικής σκηνής. 

Η δράση αποτελεί μία συνεργασία του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ με το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος της ARTWORKS και το Delta Restaurant. 

 

Δείτε ακόμα

Κυριακή 07/04, 21:00

Prima Facie της Suzie Miller | Σκηνική Ανάγνωση επιλεγμένων σκηνών

Περισσότερα