Μembers Tours: Μαζί, στις Φωτεινές Εγκαταστάσεις του ΚΠΙΣΝ! - Εικόνα

Δύο γιορτινές ξεναγήσεις στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ αποκλειστικά για τα Μέλη και τον καλεσμένο τους!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τέσσερις εντυπωσιακές φωτεινές εγκαταστάσεις από σημαντικούς ξένους και Έλληνες δημιουργούς παρουσιάζονται στο Πάρκο Σταύρο Νιάρχος, ξετυλίγοντας τη μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ.

Κάνουμε τη χειμωνιάτικη βόλτα μας στην ονειρική  ατμόσφαιρα του Θόλου, του Ξέφωτου, του Πευκώνα και των Φυτεμένων Δωμάτων, ανακαλύπτουμε την ελευθερία του παιχνιδιού για κάθε ηλικία και πειραματιζόμαστε με τα όρια μεταξύ φωτός, χρωμάτων και κίνησης.

Ακολουθούμε τις φωτεινές διαδρομές του εμπνευσμένου από τη φυσική συμμετρία Aqueous της Jen Lewin στο Ξέφωτο. Παίζουμε με τις διαδραστικές πλατφόρμες του, που είναι  σχεδιασμένες για να ανιχνεύουν τις ανθρώπινες κινήσεις.

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας προς τον Πευκώνα, συναντάμε το Living Lantern των NEON και του Frankie Boyle Studio, ένα κινητικό έργο που συνδυάζει φως, χρώμα και μορφή και χαρίζει μια ευεργετική ανάπαυλα διαλογισμού. 

Αμέσως μετά, αφήνουμε τη λάμψη των πυγολαμπίδων του Firefly Field των Studio Toer να μας οδηγήσει στον Θόλο, εκεί όπου στο δικτύωμά του αιωρούνται εκατοντάδες κινούμενα σημεία φωτός.

Τέλος, περπατάμε στο μονοπάτι του Φάρου που φωτίζεται από τους τέλειους κύκλους του Crop Circles των Beforelight, οι οποίοι ξεπηδούν από τα Φυτεμένα Δώματα και βρίσκονται σε αντίθεση και, ταυτόχρονα, συνομιλούν με τη γεωμετρία του κτιρίου του ΚΠΙΣΝ.

Οι φετινές φωτεινές εγκαταστάσεις, που μας έρχονται από μαγικούς, γιορτινούς τόπους από κάθε γωνιά του πλανήτη, αλλά και από τον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ των προηγούμενων ετών, μας περιμένουν από την 1η Δεκεμβρίου. Τις ενεργοποιούμε, αφήνοντάς τες να μας ανοίξουν πόρτες σε διαφορετικούς κόσμους, τις φωτογραφίζουμε και φωτογραφιζόμαστε!

Οι Φωτεινές Εγκαταστάσεις βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία του Πάρκου:

  • Jen Lewin, Aqueous - Ξέφωτο 
  • Studio Toer, Firefly Field - Θόλος
  • NEON & Frankie Boyle Studio, Living Lantern - Πευκώνας 
  • Beforelight, Crop Circles - Φυτεμένα Δώματα 

Δείτε περισσότερα για τους δημιουργούς και τα έργα τους

Υλοποίηση: Στέλλα Αθανασίου, Συντονίστρια Τεχνικών Εργασιών ΚΠΙΣΝ – Αρχιτέκτων Μηχανικός

Κυριακή 12/12 | 18.00
Πέμπτη 30/12 | 18.00

Kέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ (σημείο συνάντησης) 

Έως 20 συμμετοχές (Μέλος + καλεσμένος)

Eίσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι συμμετέχοντες προτείνεται να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Για την είσοδο του κοινού στον χώρο της δραστηριότητας, οι συμμετέχοντες από 17 ετών και κάτω θα πρέπει να επιδεικνύουν self test αρνητικού αποτελέσματος (τουλάχιστον μιας εβδομάδας). Ενώ για τους συμμετέχοντες από 18 ετών και άνω είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού rapid test ή PCR τουλάχιστον μιας εβδομάδας. Από τον προληπτικό έλεγχο με τεστ αντιγόνου για covid19 εξαιρούνται όσοι διαθέτουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με ισχύ 2 έως 6 μήνες μετά τη νόσηση.

Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 08/09, 21:00

Parklife: Queen Symphonic με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ

Περισσότερα