Φωτογραφία από σκηνή της ταινίας "Ξενοδοχείο για Τέρατα"

Ο Αύγουστος φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ παιδικούς ήρωες κινουμένων σχεδίων που αγαπιούνται… από κάθε ηλικία, εμπνευσμένους από κλασικά παραμύθια, από comics που οι γονείς φροντίζουν να περνάνε στις επόμενες γενιές, ή δημιουργήματα της φαντασίας σπουδαίων animators που έπλασαν κόσμους και καταστάσεις διαχρονικής αξίας και μηνυμάτων.   

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

 

Ξενοδοχείο για Τέρατα (2012): Υπόθεση

Ο Κόμης Δράκουλας διευθύνει ένα resort για την ανάπαυση κάθε είδους τεράτων, μακριά από τον πολιτισμό και τους ενοχλητικούς ανθρώπους. Η «γαλήνια» ατμόσφαιρα διαταράσσεται όταν στο ξενοδοχείο εισχωρεί κατά λάθος ένας πιτσιρικάς τουρίστας, ο οποίος ερωτεύεται την… 118χρονη (αλλά teenager στο παρουσιαστικό!) κόρη του οικοδεσπότη. Οι πιο κλασικοί τερατόμορφοι ήρωες της λογοτεχνίας και του κινηματογράφου γίνονται παιδιάστικα χαριτωμένοι στην animated εκδοχή τους, σε ένα φιλμ που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως και απέκτησε ακόμη δύο sequels, το 2015 και το 2018.

Σκηνοθεσία: Genndy Tartakovsky
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

 

Σάββατο 01/08 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Δείτε ακόμα

Πέμπτη 30/07, 21:00

Park Your Cinema Kids: Οι Ήρωες του Δάσους (2006)

Περισσότερα