International Children's Book Day: Fairy Tale Readings at the Children's Department of the National Library - Εικόνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλούν τους μικρούς  φίλους του Κέντρου Πολιτισμού στον Πράσινο Λόφο του Παιδικού Τμήματος της ΕΒΕ σε μια εορταστική συνάντηση. Όλοι μαζί γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, με αναγνώσεις παραμυθιών και παιδικών ιστοριών που μιλούν για την ειρήνη -και όχι μόνο.

Διαβάζουν οι εργαζόμενοι της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και εργαζόμενοι του ΚΠΙΣΝ.

Οι αναγνώσεις παραμυθιών πραγματοποιούνται στις 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 και 15.00.

 

Σάββατο 02/04 | 11.00 - 15.00
Παιδικού Τμήματος της ΕΒΕ

Ελεύθερη συμμετοχή με σειρά προτεραιότητας | 'Εως 20 συμμετοχές ανά slot

 

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού  self test (24 ωρών), βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας την οικονομική του βιωσιμότητα.

Δείτε ακόμα