Προνήπιο – Α’ Δημοτικού - Εικόνα

Γνώριμα και αγαπημένα ομαδικά αθλητικά παιχνίδια, που εξασφαλίζουν τη δίκαιη και ισότιμη συμμετοχή για όλους!

Χωρίς περιορισμούς λόγω φύλου, σωματικής διάπλασης ή δύναμης, οι μαθήτριες και οι μαθητές συμμετέχουν σε παιχνίδια δεξιοτήτων και ρυθμού που τους βοηθούν να εκφραστούν ελεύθερα και να νιώσουν όμορφα με την κίνηση και το σώμα τους. Έπειτα, σε ομάδες παίζουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο, με μεικτές ομάδες! 
 

Στο πρώτο μέρος της δραστηριότητας, όλα τα παιδιά συμμετέχουν σε παιχνίδια δεξιοτήτων και ρυθμού, με στεφάνια (χούλα-χουπ) και μουσική, σε μορφή challenge αλλά και προετοιμασίας για το κυρίως μέρος της δράσης. 
Στο δεύτερο μέρος ακολουθεί ομαδικό παιχνίδι (μπάσκετ-ποδόσφαιρο/προεπιλογή), με μεικτές ομάδες που θα έχουν διαμορφωθεί μέσα από τη δραστηριότητα που προηγήθηκε. 
 

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος

 

Ημερομηνία: 08, 09, 10 & 11 Μαρτίου 2022 
Ωρα εναρξης: 9.00
Διάρκεια δράστης: 45’  

Τοποθεσία: Υπαίθριος Χώρος Αθλοπαιδιών 

Για όλες τις σχολικές βαθμίδες και ομάδες Ειδικής Αγωγής 

Σε κάθε slot συμμετέχει 1 σχολικό τμήμα

Επιλέξτε την ημέρα που θέλετε να πάρετε μέρος στη σχολική δραστηριότητα «Όλα για Όλους, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας» και κάντε την κράτησή σας εδώ

 

Στα  σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας!

Για τη συμμετοχή των μαθητών στα προγράμματα Όλα για Όλους, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας είναι απαραίτητη η επίδειξη ενός από τα ακόλουθα: έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, αρνητικό self-test/ rapid/ PCR τελευταίας εβδομάδας ή του πιο πρόσφατου αρνητικού self-test για το σχολείο. Δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό για τους εκπαιδευτικούς, εφόσον δε συμμετέχουν στη δραστηριότητα.