Δημιουργούμε όλοι μαζί τέχνη: Οι ανθρώπινες φιγούρες του Γ. Ζογγολόπουλου - Εικόνα

Εστιάζοντας στην θεματική του ιστού, και με επίκεντρο τους ψηφιακούς πολίτες, στην συνάντηση αυτή θα παρουσιαστούν οι πιθανοί κίνδυνοι του διαδικτύου και θα δοθούν οι κατάλληλες κατευθύνσεις ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αναγνώρισης και αντιμετώπισής τους. 

Η θεματολογία περιλαμβάνει τις πιο γνωστές απειλές του διαδικτύου όπως, τα Ασύρματα Δίκτυα (Wi-Fi), τα Κοινωνικά Δίκτυα (Facebook, Instagram κοκ), τη Γεωσήμανση, καθώς και παραδείγματα, συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές.

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Hellenic (ISC)² Chapter, 
Παναγιώτης Σούλος
(MSc InfoSec, CISSP, CCSP, CIPM, ITIL, Γραμματέας, (ISC)2 Hellenic Chapter, Δημήτρης Γεωργίου (MSc, MA, CISSP, CPSP, CPFA, Ταμίας, (ISC)2 Hellenic Chapter), Δημήτρης Μανώλης (CISSP, GCIH, CEH, CSX, Μέλος, (ISC)2 Hellenic Chapter)

Τρίτη 12/04 | 18.30 – 20.00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Ι  ΕΒΕ

Έως 20 συμμετοχές– Για Μέλη και τον καλεσμένο τους 
Ελεύθερη είσοδος, με ηλεκτρονική προεγγραφή  
 

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυ νο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα