Parklife: Takis Barberis, Petroloucas Chalkias - Εικόνα

Η μουσική επιστρέφει στα Πανοραμικά Σκαλιά ΚΠΙΣΝ.

Η σειρά συναυλιών Parklife επιστρέφει και έρχεται να ντύσει το καλοκαίρι με μουσική! Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται το κοινό στα Πανοραμικά Σκαλιά, με ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρόγραμμα με θέα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Πρώτοι καλεσμένοι, δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες με μακρά πορεία. Το Σάββατο 5 Iουνίου, στις 21.00, ο καταξιωμένος κιθαρίστας και συνθέτης της jazz Τάκης Μπαρμπέρης και ο ζωντανός θρύλος του κλαρίνου Πετρολούκας Χαλκιάς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια αξέχαστη συναυλία. 26 χρόνια μετά την πρώτη τους επίσημη συνεργασία στο άλμπουμ Episodes του Τάκη Μπαρμπέρη, οι δύο βιρτουόζοι μουσικοί θα εξερευνήσουν τα πολλά κοινά σημεία της jazz με την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Πρόκειται για δύο φαινομενικά ετερόκλητα είδη, που όμως παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες στις κλίμακες, τους ρυθμούς αλλά και την εσωτερικότητα του αυτοσχεδιαστικού τους τρόπου.  

Πρωτοπόρος στην ανάμειξη της jazz με στοιχεία από παραδόσεις όπως η ελληνική, η ινδική και η blues-rock, o Τάκης Μπαρμπέρης είναι σήμερα ένας αναγνωρισμένος ηλεκτρικός κιθαρίστας με αυτοσχεδιαστικές αναζητήσεις, καθώς και ένας πολυσχιδής συνθέτης.
Το όνομα του Πετρολούκα Χαλκιά είναι ταυτισμένο με τον ήχο του κλαρίνου. Μαθαίνοντας το όργανο σε ηλικία 11 ετών, σήμερα μετράει πάνω από 75 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων, όντας ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες εκτελεστές. 
Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΙΣΝ, οι δύο καλλιτέχνες θα πλαισιωθούν από τρεις δεξιοτέχνες μουσικούς με σημαντική πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό: Τον πιανίστα και κιμπορντίστα Μάνο Σαριδάκη, το σολίστα της τάμπλα (ινδικό κρουστό) Γιάννη Ζάννη και τον κοντραμπασίστα Γιώργο Γεωργιάδη. 

Για μία ακόμα χρονιά, η σειρά εκδηλώσεων Parklife επιφυλάσσει όμορφες καλοκαιρινές εκπλήξεις στους φίλους του ΚΠΙΣΝ, συνδέοντας την ψυχαγωγία με τη δίψα για live εκδηλώσεις. 

 

Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου.

Σάββατο 05/06, 21.00
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Εισιτήρια
Ζώνη Α (γενική είσοδος 10€, μειωμένο 5€)
Ζώνη Β - μειωμένης ορατότητας (5€ για όλους)

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 01/06 στις 14.00

Σημεία προπώλησης:

 • ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services εδώ
 • τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

 

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

 

Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).

   

  Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.
  • Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα.
  • Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 01/06 στις 14.00.
  • Η προαγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της εκδήλωσης.
  • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
  • Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

   

  Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

  Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία. 

  Δείτε ακόμα

  Δευτέρα 31/05, 20:00

  Το Schoolwave παίζει με την παράδοση

  Περισσότερα

  Τρίτη 01/06, 20:00

  Απονομή Βραβείων Yannis Behrakis / Athens Photo World

  Περισσότερα