Φωτογραφία απο τον καλλιτέχνη Olafur Arnalds

Μιλήσατε, σας ακούσαμε και επανερχόμαστε με καλά νέα! Καθώς τα δελτία εισόδου για τη συναυλία του Ólafur Arnalds στις 20/05 εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη και δεύτερη συναυλία την ίδια μέρα, στις 23.00!

Η είσοδος και σε αυτήν είναι ελεύθερη χάρη σε αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Χρήσιμες πληροφορίες:
- Η ηλεκτρονική προεγγραφή θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17/05 στις 12 το μεσημέρι εδώ
- Κάθε άτομο θα μπορεί να κλείσει έως δύο δελτία εισόδου
- Καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη, ενδέχεται να γίνει και αυτή η συναυλία sold out πολύ γρήγορα
- Μετά τη συναυλία των 23.00, προσθέσαμε δύο επιπλέον δρομολόγια του δωρεάν shuttle bus μας από το ΚΠΙΣΝ στο Σύνταγμα, στις 00.40 και στη 01.00
 

--

Η σειρά συναυλιών Cosmos του ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ólafur Arnalds, πολυοργανίστα μουσικό, συνθέτη και παραγωγό, σε μια μοναδική εμφάνιση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του στη σύγχρονη κλασική μουσική και στη μοντέρνα σύνθεση, ο Ólafur Arnalds συνδυάζει με πρωτοποριακό τρόπο έγχορδα και πιάνο με ηλεκτρονικούς ήχους, δημιουργώντας ατμοσφαιρικές συμφωνικές συνθέσεις με ambient στοιχεία που μας ταξιδεύουν σε ισλανδικά τοπία. Μέσα από τις πειραματικές του συνθέσεις επιδιώκει να συστήσει την κλασική μουσική στο ευρύ κοινό, καλώντας το να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες.

Από το 2007, ο Ólafur Arnalds έχει κυκλοφορήσει τέσσερα ολοκληρωμένα ατομικά albums και έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα στο χώρο της μουσικής, του χορού και του κινηματογράφου, ανάμεσά τους οι Sigur Rόs και Nils Frahm. Με ανεξάντλητη έμπνευση στη σύνθεση μουσικής για ταινίες και σειρές, το 2014 κέρδισε το βραβείο BAFTA για το soundtrack της επιτυχημένης Βρετανικής σειράς Broadchurch.

Το τελευταίο του album, Re:Member (2018), το οποίο θα παρουσιάσει στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ, αποτελεί ένα μείγμα των επιρροών που δέχεται ο ίδιος από όλα τα διαφορετικά μουσικά είδη, το οποίο μεταφέρει αυτούσιο στον δικό του ήχο, καταφέρνοντας έτσι να κρατήσει τον ακροατή σε εγρήγορση και προκαλώντας συναισθήματα πρωτόγνωρα και απρόβλεπτα.

 

Δευτέρα 20/05 | 20.30

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή
Έναρξη προεγγραφής 14/05 στις 12.00

Για παιδιά 6 ετών και άνω.
Μετά την έναρξη η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση παύσης ή διαλείμματος.

 

Δείτε ακόμα

Κυριακή 12/05, 21:00

The 3rd Man Element feat. David Lynch & Τάκης Πατερέλης

Περισσότερα