Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών: Γνωριμία με τη καλλιτέχνιδα – Ίριδα Τουλιάτου στη Rodeo Gallery - Εικόνα

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το Πρόγραμμα Μελών συνεχίζει την θεματική δράση εικαστικών επισκέψεων σε δύο άξονες, αποκλειστικά για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την ARTWORKS και το Delta Restaurant. 

Τoν Νοέμβριο και για την πρώτη μας εκτός των τειχών επίσκεψη στα πλαίσια της θεματικής δράσης εικαστικών επισκέψεων, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την εικαστικό Ίριδα Τουλιάτου και να συζητήσουμε μαζί της για το έργο και την πρακτική της, ενώ μέσα από την δική της ματιά, θα ξεναγηθούμε στη Rodeo Gallery, τον χώρο όπου παρουσιάζει την τρέχουσα ατομική της έκθεση με τίτλο «Μητέρες».

Απολαμβάνουμε ένα ποτήρι κρασί στο Paleo Wine bar!

Με το πέρας της εκδήλωσης σας προσκαλούμε μαζί με τον/την καλεσμένο/η σας στο wine bar Paleo δίπλα στη Rodeo gallery, για να απολαύσουμε δωρεάν ένα ποτήρι κρασί!

Σάββατο 05/11
RODEO GALLERY (Πολυδεύκους 41, 18545 Πειραιάς) | 17.30 -18.30
PALEO WINE BAR (Πολυδεύκους 39, 18545 Πειραιάς) | 18.30 – 20.00

Έως 20 συμμετοχές – για Μέλη και τον καλεσμένο τους
Eίσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή*

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της θεματικής δράσης
 

Η δράση είναι αφιερωμένη σε όλα τα Μέλη που αγαπούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό, και θέλουν να εντρυφήσουν στην έννοια της εικαστικής δημιουργίας και την πρακτική της, σε κάθε μορφή. Απευθύνεται επίσης σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τους σύγχρονους πρεσβευτές της εγχώριας εικαστικής σκηνής.

Η δράση αποτελεί μία συνεργασία του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ με το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος της ARTWORKS και το Delta Restaurant.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 08/09, 21:00

Parklife: Queen Symphonic με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΡΤ

Περισσότερα